Welkom pjkoppert.nl Pjkoppert.nl wordt beheerd door Peter Alle afbeeldingen en informatie zijn auteursrechtelijk beschermd Home Home Reunie Koppert Reunie Koppert Reunie Duiser Reunie Duiser Albums Albums
Klik op het voorbeeld om te vergroten
Links ziet u afbeeldingen van de oude stad hetgeen aan de flatgebouwen te zien is. In het Dubai museum wordt weer gegeven hoe de mensen in vroeger jaren hebben geleefd. Er is een deel van de stad, de Old Souk, waar traditionele winkeltjes zijn gevestigd. In de creek kun je rondvaarten maken en zie je traditionele vrachtschepen voorbij varen die de Perzische golf op gaan. De belading wordt middels een beurs uitgegeven.
Masdar City, nabij Abu Dhabi, is een CO2 neutrale lokatie waar de universiteit voor energie techniek is gevestigd.    https://www.youtube.com/watch?v=FyghLnbp20U Vanuit de parkeergarage wordt je met taxi’s zonder chauffeur naar de campus gebracht. Deze taxi’s zijn een Nederlandse produkt. Jaap is hier proces en maintenance manager.    http://www.2getthere.eu/ Op de foto’s is o.a. te zien hoe de zonwering zodanig is aangebracht dat er binnen voldoende licht maar geen zoninval is. De grondstoffen voor de bouwmaterialen komen uit de woestijn. Het koelsysteem is gebaseerd op de eeuwen oude methode waarop de oorspronkelijke bewoners hun hut koel hielden, uiteraard gemoderniseerd.
info@pjkoppert.nl